cykeltoj4u blog

ساخت وبلاگ

Den 16. maj 2019 var den sjette fase af ringen forbi. Androni-SIDERMECs Masnada og Conti i UAE-holdet Emirates Billigt Cykeltøj sprintede hele vejen, og til sidst Masnada vandt scenen, Conti's samlede score hoppede til den første til at sætte på den lyserøde skjorte, den samlede score på de ti øverste Shuffle.

 

I dag bragte Giro d'Italia igen en tre-stjeet fase på 238 kilometer og klatrede næsten 3.000 meter. I den sidste sprint var Masnada endnu bedre, og Conti havde allerede sikret toppunktet i den samlede score, så Masnada kunne vinde scenen. Efter en lang breakout tog Masnada 5 timer, 45 minutter og 1 sekund og vandt det sjette stadium. Dette er den første store ringfase i sin karriere. Hovedgruppen krydsede linjen 7 minutter og 18 sekunder og Conti blev den nye leder i total score. Carboni (Bardiani-CSF) blev den nye ejer af den hvide Giro d`Italia Cykeltrøje, med den anden samlede score, vinderen af ​​den lilla skjorte og den blå skjorte, og Roglics samlede score trukket tilbage til 11. plads.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 212 تاريخ : سه شنبه 26 شهريور 1398 ساعت: 23:07

Den 12. maj 2019 var anden etape af Giro d'Italia i regnen, og føree kæmpede i regnfrakker. I starten af konkurrencen var der otte førere, der danner breakout-gruppen.

 

Der er også en afstand på 100 km fra slutningen. Vejret bliver godt, og chaufføree tager af deres regnfrakker og skobeklædning. Muligheden ventede ikke, den tyske nationalmester ACKERMANN, der bar BORA-HANSGROHE Billigt Cykeltøj, forlod pludselig sprinttræet for at starte en sprint, Viviani reagerede hurtigt og stramt bidt. Ewan, Gaviria, Demare, Viviani og ACKERMANN gik hånd i hånd, og til sidst besejrede ACKERMANN de fire mænd og vandt anden etape af ringen, hvilket også er ACKERMANNs karriere. For første gang vandt han mesterskabet Giro d`Italia Cykeltrøje af Giro d'Italia.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 197 تاريخ : دوشنبه 25 شهريور 1398 ساعت: 22:24

Den 102. Giro d'Italia afholdes i weekenden (11. maj). Giro d'Italia var "Viviani Year" i 2018. Han tog fire etaper og lilla Billigt Cykeltøj på hans hjemsted og vendte sig fra olympiske mesterskab til førstelinjens superstjee i vejen. I år bar han røde, hvide og grønne tre farvebjælker, der repræsenterede Italiens ære, og var mere eftertragtede.

2018 er også et "hurtigt tempoår", vandt holdet 73 gange i historien (Viviani bidrog med kvart). Den fantastiske rekord er svært at komme forbi, og den hårdere del er, at "der er et skridt videre", men det hurtige trin synes stadig at sidde på den stigende raket, og sæsonen har indtil videre vundet 26 sejre. Vivianis status er også så stabil som holdet, fra den sydlige halvkugle til Mellemøsten og tilbage til Italien.

 

Men Vivianis nuværende situation er ikke helt klart. Spring Classic er ikke hans mission, så han gjorde en lang træning i april og deltog kun i Tour de Romandie for at finde spillet. Men som den eneste opvarmning før Giro d`Italia Cykeltrøje gav Tour de Romandie ikke Viviani nogen chance for at udføre, han valgte også simpelthen at gå på pension halvvejs. Imidlertid oplevede mange sprintere, der deltog i Giro d'Italia, en tom vindueperiode. Udover hans hurtighed, dygtighed og erfaring skal Vivianis stærkeste våben være hans hold. Den personlige assistent, Sabatini og Viviani blev en gruppe af gyldne partnere.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 211 تاريخ : يکشنبه 24 شهريور 1398 ساعت: 21:46

Efter at være lammet i vejen på tværs af land, begyndte Mathieu van der Poel at flytte til vejen og scorede mange gode resultater. Hans bedstefar Raymond Poulidor roste ham endnu mere og sagde, at Mathieu van der Poel er et sjældent talent.

Mathieu van der Poels bedstefar Poulidor har vundet Tour de France tre gange og femte gang i Tour de France Billigt Cykeltøj. Han har deltaget i 14 Tour de France, hvoraf 12 er afsluttet, og selv aktive i en alder af 40 år. Fader er også en meget god rytter.

 

Siden starten af ​​sæsonen har Mathieu van der Poel vundet seks road races. Han led et alvorligt nedbrud i ringen Flande, og kan have gået på pension som følge heraf, men de fastholdte hollandske gutter fangede op og til sidst vandt fjerdepladsen. Da Poulidor blev spurgt, om hans baeba kunne vinde Tour de France, sagde den 83-årige Faraos forgænger, at han ikke kunne give svar, men hans baeba ville helt sikkert deltage i Tour de France Cykeltrøje i fremtiden.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 233 تاريخ : پنجشنبه 21 شهريور 1398 ساعت: 22:21

Egan Beal fra INEOS holdet brød broschen under lørdagens træning, og han savnede den kommende Giro d'Italia. Operationen i Egan Beal finder sted søndag. Egan Beal er en ung chauffør fra Colombia. Han bærer SKY Team Billigt Cykeltøj (nu INEOS Team) i 2018 og blev forbløffet over World Tour. Med disse glimrende resultater blev Beal valgt som grundlægger for INEOS holdet i Giro d'Italia.

 

Det oprindelige hold havde overvejet at lade Geraint Thomas deltage i Giro d`Italia Cykeltrøje, men fra starten af ​​dette år var Thomas status ikke særlig god, så han endelig besluttede at lade Beal tage dette ansvar. Men nu deltager Thomas i Tour de Romandie, selv om hans status er forbedret, men det er usandsynligt at ændre planen. INEOS-holdet er stadig ikke sikker på, hvem man skal vælge som den nye stødpude. Giro d'Italia vil begynde den 11. maj, og INEOS holdet vil miste hovedstøttee foran linjen. Denne situation gør dem meget passive.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 192 تاريخ : چهارشنبه 20 شهريور 1398 ساعت: 22:42

Som det sidste spil i "Ardennee" og fjerde af "Monumentet" er Liège-Bastogne-Liège en af ​​de ældste cykelbegivenheder. Løbet er 256 kilometer langt og starter i den kolde regn. Temperaturen er kun 5 ° C mesteparten af ​​tiden.

 

I de sidste 40 kilometer har spillee iført Astana Billigt Cykeltøj skyndte sig hele vejen, og Vilansi valgte at lancere angrebet 17 kilometer før slutningen, hvilket endte i fiasko. Den langløbende Fuglsang frigjorde endelig ildkraft i de sidste 15 km. Efter 240 kilometer kampe er der kun få chauffører tilbage i den store gruppe for at forfølge forfølgelsen. De var mere end et halvt minut bag Fuglsang i de sidste ti kilometer. Efter tredje i Flèche Wallonne og femte i Amstel stod Fuglsang, iført Astana Astana Pro Team Cykeltrøje, endelig på den højeste podium. Sagan gav i sidste ende konkurrencen, men Formolo og Schachmann reddede ansigt for Bola Hansgrohe. Liège-Bastogne-Liège var den første danske endagsmester og bestemt den vigtigste mester i hans karriere.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 220 تاريخ : سه شنبه 19 شهريور 1398 ساعت: 22:11

I den nyligt indgåede 2019 Fleche Wallonne vandt den tidligere fem-time-mester Valverde kun 11. Men i forhold til placeringee er Valverde, som ikke er fuldt udstyret med en Movistar Billigt Cykeltøj, en bi på vejen. Valverde slukkede en bi i kampens afsluttende faser, mens sidstnævnte smækkede i halsen på den gamle bus, hvilket gjorde den velinformerede Valverde forfærdet.

 

Den spanske veteran sagde efter spillet at sluge biee ikke søger årsager til deres lavere end forventede status, men det er stadig en forfærdelig oplevelse for ham. Den gamle bus slugede bier på banen. Måske iført Movistar Team Cykeltrøje Team kan du undgå denne situation. Hvilke dårlige ting har du oplevet, mens du cykler?

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 216 تاريخ : دوشنبه 18 شهريور 1398 ساعت: 22:23

Den 22. april 2019 sluttede den 39. Tro Bro Léon. Wendramei, klædt i Androni Billigt Cykeltøj, vandt den lille gruppe sprint.

Franskmanden Jean-Paul Melue (nu tueringsdirektør) elskede Paris-Roubaix, så han valgte at holde en lignende konkurrence her. I modsætning til Paris-Roubaix erstatter Ringon stenvejen med en landlig grusvej (Ribin). Forskellen mellem de to, udover at ride feedback, grusvejen er ofte ledsaget af en lille stigning. Selvom ringets fokus ikke er høj, men det er også meget særpræg, er konkurrencen endnu mere intens end den generelle road race.

 

Grus har i høj grad øget risikoen for punktering, og mange chauffører er blevet ofre, herunder den meget aktive Gordan. Efter flere runder af shuffling kom elleve førere til den sidste sprint, og Bakat gjorde en indsats på forhånd, men udøvelsen af ​​Gujar klædt i AG2R La Mondiale Cykeltrøje havde allerede brugt sin styrke. Wendramei så på muligheden og brugte vægtfordelen til at låse sejren på op ad bakke terræn og blev den første mester i Italien i historiens historie.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 210 تاريخ : يکشنبه 17 شهريور 1398 ساعت: 22:47

Trods navnet "Paris-Roubaix" er udgangspunktet for denne konkurrence blevet sat i Compiègne, 80 km nordøst for Paris siden 1977, ved den berømte Paris-Roubaix. Konkurrencen er 257 kilometer lang og har 29 stenafsnit.

Denne weekend er Paris-Roubaix temperaturen ca. 10 grader Celsius, og chancen for regn er 60%. Paris-Roubaix har ikke oplevet en rigtig regn kamp i 17 år. Regnen er blandet med mudret vand, hvilket vil gøre denne begivenhed endnu vanskeligere. Paris-Roubaix i den tunge regn er det virkelige nordlige helvede.

 

I 2018 kører kongen af ​​Paris-Roubaix Peter Sagan i Bora-Hansgrohe Billigt Cykeltøj endnu engang, hans lange afstamning i sidste år chokerede utallige publikum. I årets forårsklasse syntes Sagan, der bar Slovenská nationalmester Nationale Mesterskaber Cykeltøj Y, ikke at have genoprettet sin status. Det er svært at sige, om Sagan kan forsvare sin succes, men man ved aldrig, at han er Peter Sagan.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 181 تاريخ : پنجشنبه 14 شهريور 1398 ساعت: 23:32

Den første etape af Vuelta a España er en holdtest med en samlet længde på 13,4 km. Hvert hold startede fra Torrevieja Salt Lake, over byen, derefter langs Middelhavskysten i Torrevieja. Ende.

Den første fase af Vuelta a España slutter. Miguel Angel Lopez Moreno hold vandt etappen, og den colombianske chauffør Astana Peo Team vandt mesterskabet, vandt mesterskabet Billigt Cykeltøj, kørte på den røde trøje og den bedste unge chauffør hvide trøje. Da der ikke er nogen sprintpoint og klatrepunkter på vejen, fik Astana Peo Team også sprintgrøn Vuelta a España Cykeltrøje og klatringstolke med polka-dot.

 

Jumbo-Visma-Wismar-teamet led et nedbrud og led store tab. Efter spillet blev det rapporteret, at vandledningen i haven brød og lækkede, hvilket resulterede i vejområde i vandet, hvilket var hovedårsagen til Jumbo-Visma-Wisma-teamets styrt. Heldigvis havde chaufføree af Jumbo-Visma-Wisma-teamet ikke nogen alvorlige problemer, men denne gang bragte crashet dem virkelig et stort slag.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 211 تاريخ : سه شنبه 12 شهريور 1398 ساعت: 22:47

Der er et vendepunkt i karrieren for alle professionelle chauffører i vejen, det vil sige Paris-Roubaix. Paris-Roubaix var en plage for den italienske chauffør Iuri Filosi, der for første gang havde på holdet Marseille Marseille Billigt Cykeltøj, men han kunne ikke lade være med at forsøge igen. "Folk kalder det Northe Hell, jeg forstår hvorfor jeg sagde det nu." For første gang mod Pebble Road i Paris-Roubaix var alle præparationer blegne og svage. Stik til slutningen var et sidste år for Iuri Filosi. Den smertefulde oplevelse, men føreren i Team Marseille Nationale Mesterskaber Cykeltøj slæbte stadig den trætte krop og ankom til Roubaix Arena før lukketid. Iuri Filosi vandt det 99. plads sidste år, 23 minutter bag mesteren.

 

Den første afslutning af Northe Hell var en stor præstation for Iuri Filosi. Efter denne dåb anerkendte han sin styrke yderligere. "Jeg håber, at dette år vil være interessant." Iuri Filosi kommer igen til Paris-Roubaix og glæder sig til hans præstationer.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 202 تاريخ : جمعه 8 شهريور 1398 ساعت: 21:43

Resultatet af Flanders Tour, en af ​​de fem klassikere, der sluttede sidste weekend, er mere eller mindre overraskende. Denne overraskende succesfulde Alberto Bettiol bærer et rosa EF Education First-hold Billigt Cykeltøj. Ikke alene er fan ikke kendt med navnet, men endnu vigtigere har han ikke vundet noget individuelt mesterskab i en professionel begivenhed før.

I spillet, i den sidste gamle Clemente-klatring, lancerede Bettiol et soloangreb, som åbnet gruppens fordel med 20 sekunder. Men den dramatiske scene fandt sted i de sidste par kilometer. Den vindende gruppe stirrede på hinanden og tog ikke rettidig handling. Dette gav også mulighed for at gøre Bettiol til et mirakel. Bettiol sagde, at dette er den længste 14 kilometer i sit liv, men han gjorde uden tvivl en anden stjee i bilen.

 

Bettiol som italiensk chauffør, Giro d`Italia Cykeltrøje vil også blive det vigtigste spil Bettiol. Især med sin gode personlige timing evne, vil han have mulighed for at skinne i dette års Giro d 'Italia.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 210 تاريخ : سه شنبه 5 شهريور 1398 ساعت: 21:43

Krydsning Flande er den sidste belgiske eneste dag i Tour of Flanders. Den 183 kilometer lange race var ikke lang, og vejret var varmt, hvilket gjorde tempoet i spillet hurtigere. Breakout-gruppen optrådte sent, og deres bly blev kontrolleret i ca. tre minutter.

På det afgørende tidspunkt i anden halvdel af spillet, løb VAN DER POEL Mathieu iført Corendon-Circus Billigt Cykeltøj ud af den store gruppe med hjælp fra holdkammerater. Efter flere klatrer holdt kun TURGIS og HAUSSLER Heinrich op. .

 

I de sidste 35 kilometer, da spillet kom til Knokteberg for anden gang, havde Van der Pau og andre lidt fordel. Til sidst forseglede de fem mennesker sejren på forhånd. Både JUNGELS og BENOT forsøgte at angribe og undlod at slippe af med deres modstandere. Den sidste sprint, baghold i den endelige TURGIS iført Direct Energie Cykeltrøje, den første til at accelerere VAN DER POEL Mathieu-svaret i tide, let at fuldføre fremadrettet. Dette er den første World Tour sejr for det hollandske geni VAN DER POEL Mathieu (Corendon-Circus). JUNGELS Rangeret tredje.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 201 تاريخ : شنبه 2 شهريور 1398 ساعت: 21:56